Staande en hangende figuren vormen samen een menselijk boom tegen een muur. De meeste beelden zijn zowel op te hangen als te presenteren op een sokkel.

uit 2012 tot 2012 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Carnaval 1 3D

2012

Bekijk de 3D - animatie

Portret v. Diana

2012

Zie 3D-animatie onder foto ! Laat een protert maken op sokkel van uw eigenopgestuurde profielfoto. Mail kunstnaar voor info:  

Passie 3D

2012

Bekijk de 3D-animatie

Carnaval 2 3D

2012

Bekijk de 3D-animatie  

Fig A Human Tree

2012

Figuur met bloem kan op een sokkel of aan de muur worden opgehangen. Meerdere figuren kunnen worden samnegesteld.   Vraag de kunstenaar voor meer informatie.    

Fig B Human Tree

2012

Figuur 1 vorm de stam van de installatie Human tree Meerdere figuren zijn te bestellen Vraag meer info aan kunstenaar.

Fig C Human Tree

2012

Dit figuurtje met bloem is een onderdeel uit de installatie Human Tree dat op dit moment te zien is op de Floriade expo in het Limburg museum in Venlo. Deze soort figuren zijn zowel op een sokkel als aan de muur te presenteren. Meerdere figuren bestellen is mogelijk.   Vraag de kunstenaar voor meer info.  

Fig D Human Tree

2012

Dit figuur kan op een sokkel als aan een schroef aan een muur opgehangen worden. Vraag de kunstenaar voor meer informatie.   Dit figuur is aan een schroef op te hangen Meerdere figuren kunnen besteld of samengesteld worden. Mail de kunstenaar voor meer info. (+ prijsafspraak)  

Fig E Human Tree

2012

Dit fig nr 2 vorm de stam van een installatie 'Human Tree' tegen een wand. Meerdere figuren zijn te bestellen Vraag aan de kunstenaar meer info!   De meeste figuren zijn zowel aan een muur op te hangen als op een sokkel te presenteren.  

Fig F Human Tree

2012

Dit lezend fuguurtje kan zowel op een sokkel als aan de wand gepresenteerd worden. Zie daarom ook de foto's op Wall figures, of wandklimmers. Figuren aan de muur!  

Fig G Human Tree

2012

Kan ook aan de wand opgehangen worden (aan een schroef) Vraag de kunstenaar voor meer info   Figuren kunnen ook worden samengesteld!  

Fig H Human Tree

2012

Kan enkel op sokkel worden gepresenteerd. Heeft symbolische vis vast.

Fig I + J Human Tree

2012

Samen te koop voor 399,- Apart te koop in overleg!   Deze twee figuren communiceren met elkaar. Ze zijn zowel op een sokkel als aan een wand te installeren. Ze zijn samen te koop of appart.Mail voor meer info naar de kunstenaar. Ook andere beelden zijn samen te stellen.

Fig L + M Human Tree

2012

Deze figuren zijn zowel aan een muur als op een sokkel te presenteren.   Samen te koop voor 399,-   Vraag aan kunstenaar meer info.

Fig K+L Human Tree

2012

Fig 3 en 4 vormen een koppeltje. Kunnen zowel op een sokkel gepresenteerd worden als aan de wand. Zie daarom ook wandfiguren! Ze zijn samen te koop voor 375,-  

Fig N Human Tree

2012

Fig 5 staat op zichzelf en vormt een onderdeel van de stam

Fig O Human Tree

2012

Zittend figuur kan zowel op sokkel als hangend aan een muur gepresenteerd worden. Zie daarom ook foto op wall figures (Wandfiguren)  

Fig P Human Tree

2012

Dit koppel zit aan elkaar vast. Dit kunstwerk kan op een sokkel als aan de wand gepresenteerd worden. Zie daarom ook wandfiguren.  

Fig Q Human Tree

2012

Dit liggend figuur vormt een onderdeel van de installatie Human Tree. Ze kan zowel aan de muur als op een sokkel gepresenteerd worden. Vraag de kunstenaar voor meer info.    

Fig R Human Tree

2012

Dit figuur kan op een sokkel als aan de muur worden opgehangen